Individualni kurs Front-end Web Developmenta​

Iskoraknite iz svoje digitalne zone komfora i uđite u svet frontend magije uz FrontEnd intro kurs! Sa samo četiri predavanja i četiri projekta, naučićete osnove frontend developmenta na način koji će vas ohrabriti da napravite svoje prve korake uovoj industriji!

Dokle da gledaš sate i sate tutorijala bez da iskucaš koju liniju svojom rukom?

Ova individualna obuka otkriva ti tajne HTML-a, CSS-a i JavaScript-a. Učićemo kroz zabavne vežbe, fascinantne primere i malo magične prašine za dodatni šarm.

Ali ne brini, neću vas preplaviti informacijama. Ovo je obuka za početnike, pa ćemo korak po korak graditi tvoje znanje. Naučićeš kako da stvoriš lepe i interaktivne veb stranice, kako da oblikuješ elemente sa stilom i kako da oživiš svoje kreacije uz malo JavaScript magije.

Svaki projekat će biti prava avantura. Napravićemo portfolio veb sajt koji će te predstaviti svetu, kreirati interaktivnu galeriju slika koja će oduševiti tvoje nećake, razviti korisnički interfejs za unos podataka koji će biti intuitivan i elegantan, i na kraju, praviti interaktivnu igru koja će probuditi tvoje kreativne sokove.

A najbolji deo? Pored toga što ćeš stvoriti neverovatne veb projekte, otkrićeš da je frontend development zabavan, kreativan i pun potencijala za izražavanje tvoje jedinstvene logike. Uvek će biti mesta za tvoju kreativnost i ideje koje će dodati dozu magije u sve što stvoriš.

Dakle, pripremi se da postaneš deo ove frontend avanture i upusti se u uzbudljivi svet kodiranja. Samo četiri predavanja i četiri projekta su dovoljni da započneš svoju putanju ka postizanju neverovatnih rezultata. Pridruži mi se i zajedno ćemo otkriti čaroliju frontend developmenta!

Zato, ako te zanima da započneš svoje pre korake u IT svetu, slobodno me kontaktiraj ovde.